Product retourneren?

U kunt bij https://www.elektrischekinderautokopen.nl/ 30 dagen na ontvangst een artikel retour sturen zonder opgaaf van redenen, wij maken daar geen probleem van! Het artikel moet wel aan een aantal eisen voldoen zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Hieronder een aantal dingen die u in overweging moet nemen:

  • Het product moet geretourneerd worden in de originele verpakking (anders storten wij maar 70% van het aankoopbedrag terug)
  • Het product mag niet gebruikt zijn.
  • Als u een defect aan uw artikel heeft zorg er dan wel voor dat u controleert dat het artikel echt defect is, soms krijgen wij artikelen terug die niets mankeren wij vergoeden dan geen retour voor het retour sturen of "nieuwe" verzendkosten om het artikel weer opnieuw op te sturen. Dit is voor rekening van de klant.
  • Controleer het product voor u het in elkaar zet op eventuele breuken en defecten. Als het product in elkaar is gezet nemen wij het niet meer terug en geven wij hier ook geen geld meer voor terug. 
  • Als er onderdelen ontbreken of er schade aan een onderdeel is moet u dit binnen 5 dagen na ontvangst bij ons melden met een foto, zonder dat het product gemonteerd is. 

Retourprocedure

U kunt uw product mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden retourneren naar ons retouradres:

Fisherman Online B.V.
Vang 16
4661 TX Halsteren
Nederland
KvK nummer: 69249229
BTW nummer: NL857801740B01
E-mail: klantenservice@prijstechnisch.com


De kosten voor het retoursturen van een artikel is voor de rekening van de klant, de kosten die gemaakt zijn om het artikel te verzenden nemen wij voor onze rekening. Op deze manier verdelen wij de kosten op een eerlijke manier. Let op: zorg dat het duidelijk is dat de bestelling van u afkomstig is door middel van het retourformulier ingevuld bij te voegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is en wat ermee moet gebeuren.

Item geretourneerd als onjuist, beschadigd of defect
Houd er rekening mee dat alle motorfietsen en auto's kleine imperfecties hebben die al aanwezig zijn tijdens het productieproces, zoals kleine krassen of kleine deuken als gevolg van lassen, behandeling en hantering van het plastic. Artikelen die niet in de originele doos met alle originele stukken zijn of die al zijn gemonteerd, worden niet geaccepteerd voor retournering en volledige restitutie.

Een defect artikel terugsturen voor reparatie

Als u een defect heeft aan het artikel controleer dan altijd goed of het artikel echt defect is. Soms krijgen wij artikelen terug die niets mankeren. Hiervoor rekenen wij €25 reparatie en onderzoekskosten. Ook betaalt u dan de verzendkosten, deze bedragen €15. Als het artikel defect is gegaan door foutief gebruik, zijn de kosten ook voor rekening van de klant. Uiteraard als het product bij normaal gebruik stuk gaat is de reparatie en verzending gewoon kosteloos.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de retour gestuurde producten storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

Annuleren offertes

Het uitbrengen van een offerte is juridisch gezien een aanbod. Zodra de offerte, het aanbod, wordt aanvaard, komt de overeenkomst tot stand. Aangezien een overeenkomst bindend is, is het dus niet mogelijk om ná aanvaarding de offerte nog terug te trekken. 

Heeft u nog een vraag?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen via e-mail: klantenservice@prijstechnisch.com